Rólam.

Tóth Tamás vagyok.

24 éve foglalkozom energia gyógyászattal. Nyitott szemmel járok a világban és nem tetszik amit látok. A stresszes életmódnak, a rohanó életvitelnek, a pocsék minőségű élelmiszereknek és még sorolhatnám, sikerült olyan helyzetet teremteni, hogy gyakorlatilag szinte egyetlen egészséges ember sincs a Földön.

A legszörnyûbb, hogy ezt tekintjük nomálisnak. Pedig higgye el mindenki, hogy ez a nem normális! Amióta tudatosan élem az életem egyáltalán nem vagyok beteg. Ezt az utat próbálom a tanfolyamaimon is megmutatni. Az OLIFE nemrég került az életembe, nem hittem volna, hogy olyat mutat ami számomra is megdöbbentõ és csodálatos. De mutatott, és nem csak nekem.

Egy orvos barátom szerint ez a hatóanyag kijavíthatja a genetikai hibákat, ezért nõhet vissza pl  hajam. De ha kijavítja a hibákat, nem gyártunk defektes sejteket, akkor nagyon jó olyan rettegett betegségek megelõzésére is, mint a rák. Valóban jó, erre több személyes tapasztalat is van nem csak tudományos. Ezt a terméket mint megtudtam először gyógyszertárakban árulták Olaszországban. Később, hogy mindenkiszámára elérhető legyen lett belőle hálozati értékesítés és így lett sokkal OLCSÓBB!! Használd az internetet és meglátod. Nem létezik ennél jobb termék sem árban, sem minőségben a világon.

Így 40 felett úgy érzem ideje magam “tartósítani”. Lévén e termék a természetben található legerősebb öregedés gátló hatással bír, a mindennapi életem része lett.

Az OLIFE-nak hála elérhető áron mindenki számára át tudom adni a kulcsot egy boldog és egészséges élethez.


HA regisztrálsz az EVERGREENLIFE oldala nyílik meg. Itt a jobb felső sarokban levő kis emberke ikonra kattintva a 036000050460 mező alatti gombot megnyomva teheted meg. Egy perc és már válogathatsz is a katalógusból.

3 hónap OLIFE figyasztás után szépen tele van babahajjal a korábban egészen kopasz fejem. Nem fogom abbahagyni az biztos :) Ez győzött meg.

Webáruház regisztráció
Home Az OLIFE Rólam Termékek Videók Üzlet kapcsolat