Rólam.

Tóth Tamás vagyok.

24 éve foglalkozom energia gyógyászattal. Nyitott szemmel járok a világban és nem tetszik amit látok. A stresszes életmódnak, a rohanó életvitelnek, a pocsék minőségű élelmiszereknek és még sorolhatnám, sikerült olyan helyzetet teremteni, hogy gyakorlatilag szinte egyetlen egészséges ember sincs a Földön. + Még jött a korona vírus I.

A legszörnyûbb, hogy ezt tekintjük nomálisnak. Pedig higgye el mindenki, hogy ez a nem normális! Amióta tudatosan élem az életem egyáltalán nem vagyok beteg. Ezt az utat próbálom a tanfolyamaimon is megmutatni. Az OLIFE nemrég került az életembe, nem hittem volna, hogy olyat mutat ami számomra is megdöbbentõ és csodálatos. De mutatott, és nem csak nekem.

Egy orvos barátom szerint ez a hatóanyag kijavíthatja a genetikai hibákat, ezért nõhet vissza pl  hajam. De ha kijavítja a hibákat, nem gyártunk defektes sejteket, akkor nagyon jó olyan rettegett betegségek megelõzésére is, mint a rák. Valóban jó, erre több személyes tapasztalat is van nem csak tudományos. Ezt a terméket mint megtudtam először gyógyszertárakban árulták Olaszországban. Később, hogy mindenkiszámára elérhető legyen lett belőle hálozati értékesítés és így lett sokkal OLCSÓBB!! Használd az internetet és meglátod. Nem létezik ennél jobb termék sem árban, sem minőségben a világon.

Így 40 felett úgy érzem ideje magam “tartósítani”. Lévén e termék a természetben található legerősebb öregedés gátló hatással bír, a mindennapi életem része lett.

Az OLIFE-nak hála elérhető áron mindenki számára át tudom adni a kulcsot egy boldog és egészséges élethez.


HA regisztrálsz az EVERGREENLIFE oldala nyílik meg. Itt a jobb felső sarokban levő kis emberke ikonra kattintva a 036000050460 mező alatti gombot megnyomva teheted meg. Egy perc és már válogathatsz is a katalógusból.

3 hónap OLIFE figyasztás után szépen tele van babahajjal a korábban egészen kopasz fejem. Nem fogom abbahagyni az biztos :) Ez győzött meg.

Webáruház reg.

Az olajbogyó levelek fitokémiai tulajdonságai, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a növény megvédje magát a parazitáktól a betegségektől, különféle másodlagos metabolitoknak, például flavonoidoknak és oleozidoknak tulajdoníthatók. Ez utóbbiak közül a legelterjedtebb az oleuropein, míg az olívalevélben található fő flavonoidok közül néhány a rutin, a luteolin és az apigenin. Egyéb olyan bioaktív molekulák, amelyeket az olajbogyó-levelekben találunk, például a tirozol, elenolsav, tirozol és hidroxi-tirozol. Ezek a vegyületek az olívalevél-kivonat számos előnye az immunrendszer számára is, beleértve antivirális és antibakteriális tulajdonságokat.

A hatalmas gyulladáscsökkentő hatás mellett az irodalomban jelentős kutatásokat végeztek az olajbogyó-levelek azon képességének megerősítése érdekében, hogy támogassák és erősítsék az immunrendszert bizonyos vírusfertőzések ellen.

Egy 2018-ban végzett in vitro vizsgálatban az olívalevélből extrahált oleuropein módosította az immunválaszt azáltal, hogy megnövelte az Interferon-γ termelését, a CD8 + és a Natural Killer sejtek számának növekedésével. Azt is kimutatták, hogy az oleuropein képes fenntartani az egyensúlyt a szabályozó T-sejtek és a Th17-sejtek között.

Néhány kutatás megmutatja az olívalevél hatékonyságát a légzőszervi vírusok ellen. Az új-zélandi Aucklandi Egyetem által végzett randomizált vizsgálat arra utal, hogy az olívalevél hozzájárulhat a vírusos légúti fertőzések, ideértve a koronavírusokat is, kezeléséhez. A hongkongi egyetem 2001. évi tanulmányában 6 olajbogyó-levélből kivont antivirális vegyületet azonosítottak, amelyekről azt találták, hogy hatékonyak a parainfluenza és a légzőszervi szintetikus vírus (RSV) ellen.

Az olívalevél a baktériumok kórokozóival szemben is hatékony, és tudjuk, hogy a legtöbb bakteriális tüdőgyulladás gram-pozitív. Az Arab Amerikai Egyetem és a Központi Floridai Orvostudományi Egyetem közös tanulmánya szerint az oleuropein nagyobb hatással volt a gram-pozitív kórokozókra, míg a gram-negatív baktériumok rezisztensebbnek tűntek.

A vírusellenes tulajdonságokkal kapcsolatban a Journal of Biochemical and Biphysical Research folyóiratban publikáltak egy tanulmányt, amelyben a New York-i Egyetem kutatói azonosították az olívalevél-kivonat HIV-ellenes hatását a gazdasejtek génexpressziójának modulálására. fertőzött a vírussal.

Az eredmények azt mutatták, hogy az olívalevelekben lévő oleuropeinnal végzett kezelés megfordította a HIV-1 fertőzéssel kapcsolatos számos mechanizmust.

Egy másik közös NYU és a Harvard Medical School tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy az olívalevelekből származó oleuropein "a HIV-1 inhibitorok egyedülálló osztálya", és "hatékony a vírusfúzió és az integráció ellen".

Az olívalevél-kivonat antivirális aktivitásának pontos mechanizmusa annak tulajdonítható, hogy képes blokkolni a vírusrészecskék belépését a sejtekbe.

Ezenkívül az olajbogyó-levél kivonatról kimutatták, hogy vírusgátló a replikáció korai szakaszában.

A Covid-19-re vonatkozó legfrissebb kutatások alapján úgy tűnik, hogy a vírus megtámadja a gazdasejt ACE2-receptorát, ugyanaz a receptor aktiválja a HIV-fertőzéseket is. Ez az egyik oka annak, hogy az új koronavírus törzsgel fertőzött betegek HIV-gyógyszereket kapnak. A kérdést feltétlenül tovább kell vizsgálni, de az olajbogyó-levél kivonat hozzájárulhat-e ennek az új vírusnak a kezeléséhez?

EREDETI CIKK :

A vírusokra gyakorolt hatásról egy cikk:

Az extra szűz olívaolajról gyakran hallanak annak erős antioxidáns, gyulladásgátló, hipoglikémiás és védő tulajdonságai miatt a szív- és érrendszerre, csak néhányat említhetünk.

Másrészt kevésbé ismertek azoknak az olajbogyó-leveleknek a kivonatok vagy infúziók formájában történő felhasználásának kedvező hatásai, amelyek terápiás célokra történő felhasználása az ókorban nyúlik vissza.


Home Az OLIFE Rólam Termékek Videók Üzlet kapcsolat