Nem csak az egészségét, hanem az anyagi jólétét is megalapozhatja, ha tanácsadóként csatlakozik az Evergreenhez. Az Evergreenlife alapvető koncepciója az, hogy nem klasszikus nagykereskedőkön, boltokban, illetve patikákban értékesíti a termékeit, hanem elégedett fogyasztóin keresztül, szájhagyomány útján. Így garantáltan azokhoz a leendő fogyasztókhoz jut el a készítmény akik hisznek a gyógynövények erejében, illetve valamilyen panasz, betegség fennállása esetén természetes gyógyhatású készítmények segítségével gyógyulnának, őriznék meg egészségüket.

Ezzel az üzletpolitikával a marketing és egyéb reklámköltségek helyett tanácsadói jutalékra költenek. Ez egy sokkal igazságosabb és egészségesebb együttműködést eredményez, ami töretlenül fejlődik már 2011 óta. Egy rendkívül egyszerű regisztrációs folyamat után már meg is kezdheti a munkát a virtuális irodájában, ami a abban a pillanatban elkészül.

Az alábbi üzleti csomagokhoz csak meghívással juthatsz hozzá, webáruházban nem megvásárolható! Ezek bármelyike a belépő az Evergreenlife üzlet világába. Hívj fel vagy írj és küldöm a meghívót!

5. KIT ADVISER BEAUTY (12 Olife, 1 hidratáló nappali krém, 1 éjszakai krém, 1 hidtatáló test zselé, 1 regeneráló-tápláló sampon, 1 szájöblítő, 1 fogkrém, 1 Anti-Aging krém 24H, 1 arcszérum + Business Kit)  Ára : Euro 499,00/2 EP Adviser - itt is 30 % kedvezmény. 12 OLIFE és Szépség csomag1. STARTER PACK. (6 Olife + Businnes kit) 3 havi adag

   159 EUR

    pontérték : 0,5 EP - nincs képesítés

    Építhetsz hálózatot és regisztrálhatsz magadhoz vásárlókat !

2. KIT PROMOTER OLIFE (12 Olife  + Busines kit) 6 havi adag

    299 EUR

    pontérték : 1. valamint 15% kedvezmény és jutalékszint a vásárlókból

3. KIT ADVISER OLIFE (24 Olife + businnes kit) Éves adag

    499 EUR

    pontérték : 2 valamint 30% kedvezmény és jutalékszint a vásárlókból

Amennyiben komoly kedvezményre vágysz mint viszonteladó, hálózat építő akkor ez a csomag a legidálisabb választás!

4. !!NEW!! KIT ADVISER SPORT (12 Olife, 2 Osprint Energy Boost, 2 Osprint Soluble, 1 Water Bottle + Business Kit)

499 EUR /2 pont 30% kedvezmény és jutalékszint  - SPORTOLÓKNAK


Home Az OLIFE Termékek Videók Üzlet Kapcsolat

www.olivalevel.hu

A világ legjobb oliva levél kivonata!